L-Style

L-Style

Királyi stílus

2018. január 01. - L-Style

Már régebben kipattant a fejemből a következő poszt, mégis valahogy mindig elsiklottam felette. Most azonban, hogy hivatalosan is a nem tudom milyen nap van, nem tudom mit csinálok és mit kellene csinálnom időszakot éljünk, gondoltam megszerkesztem nektek ezt a bejegyzést. Stílusikonokból, követendő divatkirálynőkből bőven akad, viszont ne feledkezzünk meg a hercegnők ruhatáráról. Na, most mindenki rögtön Kate Middletonra fog gondolni, de nem ő az egyetlen, aki royal státusszal él. Itt van nekünk Letízia spanyol kiályné vagy a meseszép Queen Rainai, Jordánia királynője. A folytatásért pedig nyomjatok a továbbra!  

gallery_5_3.jpg

 Letícia spanyol királyné

VI.Fülöp spanyol király felesége, a trón előtt újságíróként tevékenykedett. Madridban járt kommunikáció szakra majd a doktori cím reményében folytatta tanulmányait. Bátorságára legjobb példa, hogy 2003-ban még Irakban is járt haditudosítóként.   

let_1.jpg

collage_2_2.jpg

collage_3_1.jpg

collage_4.jpg

collage_5_1.jpg

Ha szeretnétek spanyol királynői stílust, az alábbi szettet ajánlom:

Letizia 1

 

Charlène monacói hercegné

Az ő esküvőjére még én is emlékszem, hiszen folyamatosan cikkeztek arról, hogy a dél-afrikai úszónő nem is akar hozzá menni II. Alberthez. Többször is próbálkozott a szökéssel, sajnos sikertelenül. Az esküvő után pedig arról szólnak a cikkek, hogy a herceg egy playboy és folyamatosan csalja 20 évvel fiatalabb asszonykáját. A hercegnő kiváló stílusérzéket jól mutatja, hogy szerepelt a japán Vogue címlapján.  collage_6_1.jpgcollage_7_1.jpgcollage_8_1.jpg

collage_18.jpg

Charléne

 

Mette Marit norvég koronahercegnő

Ő azért került be a válogatásba, mert bár szőke haja van, nem szupervékony és nem is különösebben szép. Marit hercegné zömök, testes alkatú, elképzelhető, hogy az átlag norvég nőt testesíti meg. A herceggel egy kerti partin találkoztak, akkor már elvált gyermekeit nevelő édesanya volt. Így kezdetben nehezen fogadta el őt Norvégia népe.collage_9_1.jpg

collage_10.jpg

collage_11.jpg

collage_19.jpg

Mette

 

Rania jordán királyné

Nem véletlenül nevezik a világ legszebb királynőjének, valóban csodaszép, ő is polgári származású. A Kairói Egyetemen üzleti szakán tanult, majd Ammanban dolgozott. 1999 óta uralkodik II. Abdullahhal, céljuk az ország modernizálása. A Forbes listáján szerepelt a legbefolyásosabb nők között, számos karitatív tevékenységet is végez, királynőhöz méltóan. 

collage_12.jpgcollage_15.jpg

collage_13.jpg

collage_14.jpg

 

 

raina

 

Katalin cambridge-i hercegné

Szerettem volna kihagyni Katalint a listáról, hiszen úgyis mindig a csapból is ő folyik, viszont rájöttem, hogy egy hercegnős stílus listáról őt nem lehet kihagyni. Egy kis faluban nőtt fel Angliában, majd a St.Andrews-i Egyetemre járt, ahol megismerkedett a herceggel. Művészettörténet diplomát szerzett később azt is pletykálták róla, hogy fotósként akar dolgozni. Vilmossal való kapcsolatukat egy szakítás is tarkította, de az utána következő rész már történelem. Mielőtt hercegnői feladatokat látott volna el, a Jigsaw kiegészítő brand beszerzőjeként dolgozott. 

collage_16_1.jpg

collage_17.jpg

collage_20.jpg

collage_22.jpg

collage_23.jpg  

Kate

 

Kate by lilllus09 featuring a shirt top

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr5613534979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása