L-Style

L-Style

Leárazás Wish List

2017. június 26. - L-Style

Hihetetlen, de már elkezdődtek a nyári leárazások! Azért annyira még nem kedvezőek az árak, kb. 2000-3000 forinttal kell kevesebbet fizetnünk. De nyári ruhák és a szoknyák esetében, vagyis olyan darabok estében, amelyeket még most is fel tudunk venni, nem rossz ajánlat. Egyberuhákat folyamatosan vadászok, mert az én alakomra nem olyan egyszerű ruhát találni és mindenképpen szeretnék valamilyen vidám, mintás, színes darabot. Szoknyám is nagyon kevés van, egy időben csak sortokat hordtam, úgy, hogy az is jöhet! A Reserved-et nemrégiben fedeztem fel, korábban nagy Zarás voltam én is. De most nagyon jó cuccokra bukkantam ott, az örök pedig a HM, ott is talál mindig magának valamit az ember. Felsőkkel sem könnyű a dolgom, az ujjasokat nem bírom, és a karom is vastag... No, összeszedtem néhány kedvencet, ömlesztve láthatjátok őket!

Tovább

A bikini

A nyár egyik legfontosabb kelléke, a bikini vagy az egyrészes fürdőruha bár én soha életemben nem strandoltam fürdődresszben. Hiszen szeretném, ha lenne egy kis színem míg az egyrészesben ez nehezen kivitelezhető, ami meg olyan lenne, nem az én alakomra való. Akinek nem tökéletes az alakja, annak nehéz megfelelő bikinit találni, bár szerencsére, itt is egyre nagyobb a kínálat. Úgy, hogy következzék egy bikini ajánló, olyanok számára, akik nem tökéletes az alakjuk.

the-best-swimsuits-for-every-body-type-the-everygirl-2.jpg

Tovább

Ezt vedd fel, ha bringázol

Lehet, hogy már említettem, de most egy sorozat következő része jön. Azt Ezt vedd fel című bejegyzések nagyon népszerűek voltak, így gondoltam érdemes őket tovább vinnem. A cél, hogy egy adott tematikához adjak nektek ötleteket. Megnéztük mit érdemes állásinterjúra vagy esküvőre viselni, most mélyedjünk el a biciklis viseletekben. Nem, sajnos nem hegyi kerékpározáshoz fogok öltözködési tippeket adni, hanem városi tekeréshez. Azt vettem észre, hogy az utóbbi időben egyre népszerűbb ez az aktív tevékenység.2da309b0aecbfbb2a9bddc4493720c5d.jpg

Tovább

CFDA 2017 Red Carpet

Habár már öt napja történt, mindenképpen meg kell emlékeznem a legnagyobb amerikai divattervezői díjátadóról. A Met mellett az Amerikai Divattervezők Tanácsának ünnepsége a legjelentősebb divatesemény New Yorkban. A szervezet minden évben megválasztja az év tervezőjét és más díjakat is átadnak. 2009-től Diane von Fürstenberg a tanács elnöke és céljuk, hogy fejlődést biztosítsanak a jövő nemzedékének különböző támogatói tevékenységeikkel. Idén a Hammerstein Ballroom nevű helyen gyűltek össze a hírességek és természetesen az összes valamire való modell, designer múzsáikkal együtt megjelent. Lássuk csak, ki miben villogott!
  

Tovább

A brit webshopok titkai

A fast fashion továbbra is fénykorát éli, ha a legtrendibb cuccokat akarod magadnak csak menj be a Zarába, ahol hetente érkeznek új holmik. A spanyol Inditex csoport a legismertebb fast fashion offline boltok üzemeltetője. De mi a helyzet az online vásárlással és az angoloknál? Nemrégiben bukkantam egy brit online webshopokkkal foglakozó írásba, amelyet olyan érdekesnek találtam, hogy nektek is bemutatom. Az Asos az ismert angol webshopokhoz tartozik, míg a Boohooról nem hallottam, ezidáig.

Tovább

Alternatív fesztiválok itthon

Az igazat megvallva nem vagyok egy nagy fesztiválozós típus, de azért a legtöbb nagy fesztiválra sikerült ellátogatnom az elmúlt évek során. Vagy ingyen jegyet kaptam, esetleg költséghatékony módon sikerült bejutnunk. De valahogy engem sosem vonzott ez a tömegben ugrálás, ráadásul kifizeted a belépőt, az oda utazást, szállást és akkor még nem ittál és nem is ettél. Úgy, hogy ebből a szempontból a Sziget a legjobb, az utazást és szállást megspórolom, hogy felszállok a Hévre. Viszont azt vettem észre, hogy egyre több kisebb fesztivált szerveznek itthon, most összeszedtem közülük néhányat.

90af19d8f282e5bab5b1a30e51f3ad7f.jpg

Tovább

Tíz hatásos koreai beauty termék

Mostanában egyre jobban elmélyültem a szépségápolásban, lévén 30 felé még mindig pattanásokkal küszködöm. Szerencsére egyre több magyar blog is foglalkozik a témával, felüdülés volt olvasnom, hogy nem csak én küzdök ilyen problémákkal. No, eközben fedeztem fel a koreai arcápolási rutint, ami 10 lépésből áll! Nem vagyok szakértő, úgy, hogy a részletekről most nem írnék. Abban viszont biztos vagyok, hogy érdemes néhány trükköt átvennünk a koreai nőktől. A bejegyzés apropója, hogy a Buzzfeeden bukkantam egy cikkre, amely koreai termékekről írja, hogy tuti befutók, gondoltam, megosztom veletek is.   

Tovább

A tüllszoknya

Az iheletet Elle Fanning Rodarte ruhája adta, amelyet Cannes-ban viselt, meg is osztottam a blog Facebook oldalán. Belémnyilalt, hogy nekem kell egy tüllszoknya, annyira jól néz, a zöld szín pedig nagy kedvencem mostanában. Igazán Carrie tette ikonikussá ezt a darabot, a Szex és New York főcímében is egy fehér tütüt viselt, amelynek beszerzéséről több cikket is olvashattunk. Több se kellett nekem és felkutattam az internetet, ahol csodás tippeket találtam, arról, hogy hogyan lehet viselni a tüllszoknyát, anélkül, hogy álmodozó kislánynak tűnnék. A kérdés már csak a beszerzési hely, fogalmam sincs itthon hol találhatunk ilyen szoknyát, talán a turkálókban? Ha van tippeteket, mindenképpen osszátok meg velem.

Tovább

Frizura tippek nyárra

Egyre jobban közeledik a forró nyár, így itt az ideje kitalálnunk, mit kezdhetünk a hajunkkal. Persze, akinek rövid, nem sokat kell rajta gondolkodnia. Viszont a félhosszú vagy hosszú hajat már lehet variálgatni nyáron, így utána néztem hogyan is viselhetem nyáron is stílusos a hajam. De azért a rövid frizurával is lehet mit kezdeni. Most éppen, hogy a vállamig ér a hajam, de azért szeretnék belőle különböző kreációkat alkotni, már amennyire akad idő erre reggelente. Lényeg a lényeg, összeszedtem néhány nyári hajötletet.

c1d0242aa1de2093d6e27d852f889ae5.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása