L-Style

L-Style

Cannes Red Carpet 2017

2017. május 21. - L-Style

Már ötödik napja fut a legnevesebb francia filmfesztivál Cannes-ban. Itt inkább az alternatív filmeket díjazzak, kevesebb Vasembert és Star Warst lehet látni. Az utóbbi időben egyre több magyar mű is bekerült különböző szekciókba. A zsűrit általában az előző év győztesei, azaz rendezői, színészei alkotják. Az Arany Pálma díj indítja be a fesztivál szezont, aki itt nyert, annak jó esélye van az amerikai piacok meghódítására. No, de elég is volt ennyi a filmbizniszről, nézzük a csodálatos ruhakölteményeket.

Tovább

Stílusikon: Giovanna Engelbert

Givonna-ra már nagyon régen felfigyeltem, mint az egyik legkiemelkedőbb street style alakja a divateseményeknek. Anna Dello Russoval lehet őt együtt látni, aki hajmeresztő szettjeivel biztos, hogy sokakat megdöbbent. Givonna, ahogy az már a nevéből sejthető olasz származású, az olasz divat magazinoknak kezdett el dolgozni majd tette át székhelyét New Yorkba. Mostanában pedig Svédországban él, hiszen tavaly nyáron egy svéd származású üzletember felesége lett. Hát az esküvőjük sem volt semmi, az ara háromszor is átöltözött. De most nézzétek meg milyen színes Engelbert stílusa!

Tovább

Ezt vedd fel, ha első randira mész

Úgy gondolom, bizonyos eseményekre jó, ha vannak alapszabályok vagy inkább iránytűk, amelyek alapján felöltözhetünk. Olvashattatok erről az esküvős és állásinterjús posztban is. Számos hasonló fontos mometum van az életünkben, mint például egy első randi. Lehet ez Tinderes randi vagy egy régi barátból szerelemmé avanzsált srác is. A továbbiakban tehát kivesézzük mit érdemes felvennni és mi az, amit inkább hanyagoljunk, ha magunkba szeretnénk bolondítani egy cuki pasit.   

                         

Tovább

Prada Cruise 2018

Valahol a világon mindig elmehetünk egy divathétre, hiszen sokan nem tudnak lépést tartani a pörgő szezonokkal. Miután véget értek az őszi bemutatók, jöhetnek a nyárra szánt darabokat felvonultató Resort vagy mostanában Cruise névre keresztelt kollekciók. Idén először az olasz márka, a Prada is beállt a sorba és lengén öltözött modelleket küldött a kifutóra. Az igazság az, hogy én alapból nem vagyok egy nagy Prada rajongó, valahogy túl hagyományos, régi nekem a márka. Mégis azt kell, hogy mondjam a 2018-as Cruise gyűjtemény teljesen elvarázsolt. Engem a színekkel nagyon könnyen meg lehet venni, ezek a darabok pedig bővelkednek a színekben sőt, a különböző textúrákban is. A pasztell, pliszírozás és a fodrok is már egy ideje menőnek számítanak. De a Prada-nak mégis sikerült valami újat vinni a megszokott trendekbe. Miuccia a sportosat keverte az elegánssal és a nőiességgel, az ártatlant a vamp kinézettel. Imádom az áttetsző narancssárga felsőket, a rózsaszín tüll szoknyákat és a térdig érő zoknikat is. Nézzétek meg a kollekció legkiemelkedőbb darabjait a tovább után!

Tovább

Divatos hírek a nagyvilágból

Már múlt héten is volt egy hasonló bejegyzés, mivel szeretnék belőle sorozatot. Hiszen Instgramon rengeteg érdekes hírt látok egy hét alatt, amelyeket mindenképpen szeretnék veletek megosztani. És külön-külön bejegyzést nem éri meg róluk készíteni. A héten is voltak díjátadok és folytatódtak a Resort vagy más néven Cruise kollekciók bemutatói is.

Tovább

Különleges fürdőszobák

Nálunk a fürdőszobát teljes mértékben fel kellene újítani, így amíg összegyűlik rá a kellő tőke Pinterestről inspirálódok. Igazából csak úgy szimplán szembejöttek a főoldalon velem ezek az egyedi berendezésű fürdők. Imádok mindent, ami kicsit is eltér a megszokottól. Általában, ha az ember fürdőszobára gondol a fehér, világos árnyalatok jutnak eszébe de semmi esetre sem egy rakás kép. Na, a következő képeken olyan elemeket fogtok látni, amelyeket alapból nem fürdőszobába szoktak pakolni.

    

Tovább

Hírek a nagyvilágból

Állandóan Instagramon függők, ezt már tudhatjátok. Igyekszem többféle felhasználót követni, így márkákat, bloggereket, utazási oldalakat, topmodelleket is. Ennek köszönhetően mindig képben vagyok azzal, hogy mi történik a divat-és sztárvilágban. Ezután pedig jött az ötlet, hogy miért ne oszthatnám ezt meg veletek is. Jöjjenek a hét legizgalmasabb hírei!

 

Tovább

Tavaszi sminktrendek

Mint azt már tudjátok trendek mindig, mindenhol előfordulnak. Jönnek-mennek, van aki követi őket míg mások nem is törődnek velük. Átnéztük a tavaszi ruhás és kiegészítős fő irányvonalakat is, mi maradhatott még ki? Hát persze, hogy a sminkek. Bevallom őszintén, én napi szinten nagyon keveset sminkelek, csak pirosító, szempillaspirál és rúzs kerül fel rá, ha útnak indul vagy még ennyi sem. A divatbemutatókon nem csak a modellek ruháira figyelnek, hanem bizony arra is, hogyan vannak kifestve. Nézzük idén milyen sminkeket készítettek a sminkmesterek!

Tovább

Inspirációk kerti partihoz

Jó pár bejegyzés apropója a meleg idő eljövetele, most sem lesz ez másképp. A tavasszal itt az ideje a kerti partiknak. Ehhez ugye nem árt, ha van egy nagyobbacska kertünk. Ha ez teljesült, jöhet az ötletelés. Szeretnénk dekorációt, mi legyen a kaja, hány embert hívjunk meg? Lehetünk minimalisták vagy akár lehet minden csillogó, feltűnő, színes is. Csak a képzelet szab határt a kerti parti design-nak. Mint oly sokszor, most is a Pinterestet hívtam segítségül.

Tovább
süti beállítások módosítása