L-Style

L-Style

Ezt vedd meg a leárazásokon

2017. december 29. - L-Style

Mostanában egyre többet olvasok a fenntartható divatról és arról, hogy ne sok, hanem inkább minőségi holmikat vásároljunk. Ezzel egyet is értek, viszont én nem tartom magam ruhahalmozónak. Barátnőim gyakran meg is kérdezik, hogy a cuccaim hogyan férnek el a ruhásszekrényemben. Na, pont erre szoktam gondolni, amikor elindulok körbe nézni a leárazásokon. Nagyon örülök, hogy a minimalizmus és a nem vásárolok ruhát x ideig egyre népszerűbb mozgalmak. De én úgy gondolom, sosem vásároltam se ruhát se cipőt és egyéb kiegészítőt irdatlan mennyiségben, így megengedhetem magamnak, hogy olykor-olykor több dolgot is vegyek. Erre pedig mi a legjobb időpont, ha nem a leárazások? Nézzük is meg, mire érdemes ilyenkor beruházni.

3020f56290ded44e592aa4724ca84d2b.jpg

Tovább

A téli kabát

Néhány éve azt érzem, lehetetlen meleg és csinos kabátot kapni, hogy miért, azt én is szeretném tudni. A nagy fast fashion márkák kínálatában csini, színes de vékony! kabátokat találtam. Én nagyon örülök annak, ha egy kabát gyapjúból van, de miért kerül harminc ezer forintba és miért néz ki úgy, mint egy sima pulóver? Oké, miután eltöltöttem néhány hónapot a divatipar egyik kis szegletében, vannak sejtéseim a harminc ezres gyapjú kabát árának okairól. Az igazsághoz pedig az is hozzá tartozik, hogy én kifejezetten fázós típus vagyok. Mindig nevetve olvastam a rétegzés trendjéről, hiszen én télen mindig is így öltözködtem. Atléta, póló, hosszú ujjú felső és természetesen pulóver, ha pedig extrém hideg van, jöhet a mellény is. Ezek közül szeretnék néhány réteget kiküszöbölni, egy meleg, bélelt kabáttal, amiben nem nézek ki kötözött sonkának.

Végeztem egy gyors kutatást, arról, hogy melyek azok az anyagok, amikben nem fagyunk meg, tehát jól szigetelnek. Azt írták, hogy a toll vagy pehely anyag az egyik legjobb bélés és persze a gyapjú. Sajnos, néhány online webshop átlapozása utána az a tapasztalatom, hogy a legtöbb kabát poliészter és a bélésük is poliészter…. De nem adom fel!

13097642_77_bmango.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása