L-Style

L-Style

Környezettudatos divat csúcstalálkozó

2018. május 28. - L-Style

A környzetettudatos divat napról napra jobban érdekel, sohasem szerettem a full műanyag ruhákat, mindig nagyon kimelegedtem bennük. Már a tapintásnál érezni lehet, hogy bizonyos anyagokban lehetetlen túlélni egy napot. Ha nem voltam benne biztos, inkább lecsekkoltam a cimkét, ahol szinte mindig az áll 100% poliészter. Az utóbbi néhány évben viszont a nagy márkák is elkezdtek környezettudatos kollekciókkal kijönni. Bár valószínűsítem, hogy az a néhány darab ruha csekély mértékben teszi jóvá a környezet rombolását.

cfs18-_-gfa-panel-3-683x1024_2x.jpg

Tovább

Nyári szettek különböző alakokra

Már volt szó itt a blogon a különböző alakokról, hogy hogyan öltözködjünk aszerint, hogy mit akarunk kihangsúlyozni és mi az, amit inkább elrejtenénk. Ez sokkal fontosabb, mit sem hogy mi a trendi, mi az amit mindenki hord. Elképesztően sok lányt látok Budapest utcáin, akik borzalmas cuccokat húznak magukra, egyáltalán nem illik az alakjukra. Semmi baj nincs azzal ha van hasunk, de akkor könyörgöm ne vegyünk fel full tapados egyberuhát ami minden procikánkat kiemeli! Egyébként elhiszem, hogy nem könnyű megfelelő darabokat találni, leginkább a vékony lányokra lehet kapni mindent. De, nem lehetetlen, csak utána kell járni! Jöjjön néhány ötlet nyárra!
gallery-1433960745-sev040115fashperffit004.jpg

Tovább

Bikini körkép

Itt a nyár, mi mást is viselhetnénk ilyenkor, mint bikinit vagyis a 2 részes fürdőruhát. Azt ugye már tudjátok hogy, soha életemben nem viseltem még egyberészest, pedig nem vagyok egy hableány alkat. Mint minden ruhaneműnél itt is megfigyelhetőek a trendek. Emlékszem mikor népszerű lett a háromszög alakú felső, sajnáltam hogy én nem férek bele. Nagyon fontosak a testi adottságok a bikini választásnál, sok teltebb lány pont ezért nem merészkedik ki napsütésbe pancsolni, mert nem akarják mutogatni a testüket. De ne rejtegessük a testünket, mindenki élvezheti a nyarat!

swimwear-trends-2018-mapale.jpg

Tovább

Harry és Meghan esküvője

Nem rég ért véget egy újabb Royal Wedding, én már csak a végén kapcsolódtam be online. De még így is sikerült megkönnyeznem a csodálatos ceremóniát. Harry iszonyatosan helyes volt, Meghan pedig meseszép. Természetesen hemzsegett a sztároktól a Winsdori Kastély Szent György kápolnája. Csodásabbnál csodásabb ruhákat és kalapokat láthattunk, mélyedjünk is el néhány esküvői képben.   

_101639936_hi046910788.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása