L-Style

L-Style

Oscar After Party 2017

2017. február 28. - L-Style

A hivatalos vörösszőnyeges Oscar gála után minden évben megrendezik az after partykat, ahol a hírességek megünnepelhetik a kapott díjakat. Első körben arra gondoltam, sokkal lazább itt a viselet, mint magán a gálán, de sajnos tévedtem. Az idei Oscar képeket nézegetve teljesen el voltam borzadva, elképzelni sem tudom miért vesznek fel a sztárok előnytelen ruhákat. Talán az utóbulis öltözékeket némileg kárpótolnak. A legnagyobb party a Vanity Fair magazin háza táján szokott lenni, itt hemzseg a legtöbb sztár. Idén a helyszín a Beverly Hills-i Wallis Annenberg Center for the Performing Arts volt.

Tovább

Politika és divat

Habár már vége van az New Yorkban zajló divathétnek, mégis most találtam egy videót arról, hogy bizony itt is jelen volt a politika. Méghozzá a kifutókon, a tervezők nem voltak restek kifejteni véleményüket a közönség számára. Megjelentek például a Woman's Marc szövegei vagy Donald Trumphoz köthető kifejezéseket varrtak a sapkákra, pólókra. Sőt, maguk a Woman's March szervezők is felbukkantak az egyik show előtt. Mit gondoltok, jó, hogy a divattervezők is kifejezik véleményüket?

Street Style a New Yorki Divathétről I.

Mint minden évben, most is ilyenkor futnak a divathetek a nagyvárosokban. Remélem mindenki kivülről fújja őket; New York, London, Párizs és Milánó. Amikor kint még havas a táj, a tervezők már a következő évi tavaszi - nyári darabjaikat mutatják be, amiből aztán választanak a multi brand áruházak buyerei, hogy idővel elkezdődhessen a gyártás. Majd a Zara és a fast fashion üzletek is elkezdik a másolást. Viszont nem csak a kifutón van élet, hanem bizony az utcákon is. A milliónyi követővel rendelkező divatbloggerek, Instagram sztárok, divatszerkesztők, topmodellek mutatják meg extravagáns szettjeiket. Azt vettem észre, hogy nincs szabály, legalábbis, ami az öltözködést illeti New Yorkban. Nyugodtan húzz fel trapéznadrágot, színes kötött ruhát de még az oversize színes pufikabát sem ciki. 

Tovább

Tavaszi szettek magyar tervezőktől

Mint az közismert imádom a magyar divattervezőket, annak ellenére, hogy sajnos az én pénztárcámnak még mindig megfizethetetlenek az áraik. Továbbra is gomba mód szaporodnak a tehetségesebbnél tehetségesebb designerek kis hazánkban. Vannak, akiknek sikerül befutniuk, mások pedig új szakma után néznek. A siker viszont még mindig nem elég, ha nincs megfelelő háttér, nehéz új évet kezdeni a divat oly gyorsan forgó kerekében. Ezért is néz sok designer befektető felé. A Nanushka, Végó Réka és az Áeron márkának is sikerült meggyőznie milliókkal rendelkező szakembereket. Na de térjünk a lényegre, mit kínálnak nekünk az idei meleg évszakokra? Három kedvenc tervezőm ruháit nézhetitek meg a továbbiakban.

Tovább

Inspiráló Nők: Sheryl Sandberg

Azt hiszem, népszerű volt a blogon az Inspiráló nők sorozat, így gondoltam, folytatom, egyébként én is kedvelem ezeket a bejegyzéseket. Most egy olyan nőről olvashattok, akiről már valószínűleg hallottatok. Ugyanis nem másról, mint a social media világának egyik meghatározó személyéről, azaz a Facebook második emberéről lesz szó. Sheryl negyvenhét évesen tudhatja magáénak ezt a pozíciót. Rajta volt a Time magazin 100-as listáján, amely a világ legbefolyásosabb embereit nevezte meg.

Tovább

Ezt vedd fel, ha állásinterjúra mész

Hihetetlen gyorsasággal telt el az előző év, még mindig kapkodom a fejem, hogy már 2017-et írunk. Számomra az év úgy kezdődött, hogy ismételten az álláskeresők táborát erősítem. Ezért gondoltam megosztom veletek mi az, amit felvehetünk ebben a szituációban és mi az, amit inkább kerüljünk. Tudom, lerágott csont, de mégis jó néha felfrissíteni eme divattudásunkat. Szerencsére ilyenkor télen talán könnyebb dolgunk van alapból az öltözködéssel így igaz ez az állásinterjús öltözékekre is. Nem fogunk megsülni egy blézerben, ingben vagy zárt cipellőben. Nem is szaporítom tovább a szót, mutatom azokat a darabokat, amelyek hozzásegíthetnek álmaitok állásának elnyeréséhez.

Tovább
süti beállítások módosítása