L-Style

L-Style

Cannes Red Carpet 2017

2017. május 21. - L-Style

Már ötödik napja fut a legnevesebb francia filmfesztivál Cannes-ban. Itt inkább az alternatív filmeket díjazzak, kevesebb Vasembert és Star Warst lehet látni. Az utóbbi időben egyre több magyar mű is bekerült különböző szekciókba. A zsűrit általában az előző év győztesei, azaz rendezői, színészei alkotják. Az Arany Pálma díj indítja be a fesztivál szezont, aki itt nyert, annak jó esélye van az amerikai piacok meghódítására. No, de elég is volt ennyi a filmbizniszről, nézzük a csodálatos ruhakölteményeket.

Rihanna egy monumentális fehér Diorban pompázott a gálán. Iman Perez modell volt a lila ruhás lány Elie Saab-ban, a csipkék és a szín miatt került be a válogatásba.

Emily Ratajkowski topmodell egyik első bevonulása szexire sikeredett, amelyet a Twinset márka szponzorált. Naomi Harris rózsaszín ombre ruhája irtó cuki, szívesen bevenném a gardróbomba.

Julianne Moore piros Givenchy-je szintén lenyűgöző, jól áll neki ez a szín. Susan Sarandon pedig egyáltalán nem néz ki 70 évesnek, ebbe az Alberta Ferrettiben.  

Michelle Williams szokásához híven egy kék Louis Vuittonban korzózott, amely hát nem egy nagy durranás. Nem mondhatjuk el ezt Elle Fanningról, aki egy hatalmas uszályos Vivinne Westwoodban jelent meg.

Jessica Chastain is többször vonult a vörösszőnyegen, egyszer egy rojtokkal díszített lilás Givenchy-ben. Coco König szintén különleges darabot választott, amelyet a Ralph&Russo tervezői készítették.

Clotilde Courau is Elie Saabra szavazott hercegnős változatban. Bella Hadid pedig egy merész Alexandre Vauthier estélyiben mutatta meg bájait. 

Eva Herzigova a kilencvenes évek topmodellje jól tartja magát, amelyet ebben a Roberto Cavalliban is láthatunk. Robin Wright sorozatsztár pedig egy csillogó Anthony Vaccarello miniben állt a fotósok előtt.

Tilda Swinton mindig őrületes néz ki, a zöld a gyengém mostanában, így ez a Haider Ackermann nálam telitalálat. Uma Thurmannak sem kell szégyenkeznie, annak ellenére, hogy már nem 20 éves, szuperül áll rajta a Versace.

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr4112512565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása