L-Style

L-Style

Ezt vedd fel, ha első randira mész

2017. május 15. - L-Style

Úgy gondolom, bizonyos eseményekre jó, ha vannak alapszabályok vagy inkább iránytűk, amelyek alapján felöltözhetünk. Olvashattatok erről az esküvős és állásinterjús posztban is. Számos hasonló fontos mometum van az életünkben, mint például egy első randi. Lehet ez Tinderes randi vagy egy régi barátból szerelemmé avanzsált srác is. A továbbiakban tehát kivesézzük mit érdemes felvennni és mi az, amit inkább hanyagoljunk, ha magunkba szeretnénk bolondítani egy cuki pasit.   

                         

Kezdjünk akkor néhány hasznos tanáccsal:

  • Mindig nézz utána a helyszínnek és az alapján rakd össze a szetted. Nyílván mást fogsz felvenni az Operába vagy parkos kiülős iszogatáshoz.
  • Válassz olyan színt, amelyben korábban már megdicsértek
  • A kényelem, itt is nagyon fontos. Nem érdemes tűsarkakban érkezni, ha aztán orra esünk bennük.
  • Próbáld meg azt hangsúlyozni, ami előnyös rajtad. Izmosak a karjaid, válassz egy pánt nélküli ruhát. Hosszúak a lábaid, akkor jöhet egy szoknya.
  • Vigyázz azonban, hogy ne mutass túl sokat, mert akkor úgy nézhetsz ki, mint, aki nagyon próbálkozik.
  • Semmiképpen se a legutolsó trendek szerint öltözz. Az oversize lehet, hogy jó egy barátnős kiruccanáshoz, de nem egy randira.

                         

            

A legfontosabb, hogy légy önmagad. Ha te egy olyan lány vagy, aki mindennap úgy öltözködik, mint, aki most lépett ki egy divatmagazin hasábjairól, akkor ne változtass ezen. Talán próbáld meg tompítani kicsit, például a szaggatott farmer nagyon divatos most, választhatsz egy szolidan szaggatott darabot.

           

         

                  

Te, mit vennél fel, ha először találkozol valakivel?

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr5712506273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása