L-Style

L-Style

Hírek a nagyvilágból

2017. május 06. - L-Style

Állandóan Instagramon függők, ezt már tudhatjátok. Igyekszem többféle felhasználót követni, így márkákat, bloggereket, utazási oldalakat, topmodelleket is. Ennek köszönhetően mindig képben vagyok azzal, hogy mi történik a divat-és sztárvilágban. Ezután pedig jött az ötlet, hogy miért ne oszthatnám ezt meg veletek is. Jöjjenek a hét legizgalmasabb hírei!

 

Kezdjük is a hét legnagyobb eseményével, amely természetes a Met Gála volt. Szerettem volna részletes beszámolót készíteni de sajnos a blog.hu szerkesztője nem engedte. Ahogy minden évben, idén is a New York-i Metropolitan Múzeumban volt a rendezvény. A téma egy élő tervező, Rei Kawakubo munkássága volt.

Kate Middleton, Charlotte hercegnő 2. születésnapjának alkalmából osztott meg a nagyközönséggel egy übercuki képet. Szőkésbarna hajjal, kékes szemmel és sárga kardigánnal szerepel a képen.

Szintén a divathírekhez sorolhatjuk, a Chanel 2018-as Cruise bemutatóját, amelyen szintén hemzsegtek a sztárok. Karl Lagerfeld, Görögországot használta inspirációs forrásként. A show természetesen Párizsban történt, 800 vendéggel. Keira Knightley férjével jelent meg olyan nevek mellett, mint Isabelle Huppert és Pedro Almodovar. 

     

     

Anna Wintour másodjára fog szerepelni ebben a bejegyzésben, azért mert kitüntetést kapott a Brit Birodalomtól. Hivatalosan Dame Commander azaz lovagparancsnoki címet vehetett át a divatban és újságírásban nyújtott munkájáért.

A bulik nem értek véget a Met Gálával, hiszen a Cartier ékszermárka is partit adott. A Panthere De Cartier Party elnevezésű eseményen szintén sztárok tették tiszteletüket Los Angeles-ben. Az ünnepség apropóját pedig a Panthère karóra visszatérése adta. Dakota Johnson, Sienna Miller, Kirsten Dunst is ott volt a résztvevők között.
                                     
  

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr9812484717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása