L-Style

L-Style

Ezt vedd fel, ha esküvőre mész

2017. április 29. - L-Style

A tavasz és a nyár megérkezése egyet jelent a kerti partikkal, a kiülős sörözésekkel és az esküvőkkel! Nem nagyon járok esküvőkre, de néhányon azért részt vettem az utóbbi időben. Habár, manapság egyre jobban divatba jöttek az őszi vagy akár téli esküvők, azért a nyári lagzik még mindig a legnépszerűbbek. Ha nem vagy koszorúslány vagy menyasszony a ruha kérdés, akkor is fontos. Vannak alapszabályok, amelyeket szerintem érdemes betartani, tehát a fehér és fekete holmik tilosak. Igaz, ezt a Szex és New Yorkban már megcáfolták, amikor Charlotte feketében ment Carrie meghiúsult esküvőjére. Én, mégis azt gondolom, a feketét oly sok helyre felvehetjük, hogy az esküvőn inkább hanyagoljuk. Jöhetnek a virágos minták, pasztell színek, fodrok, ejtett vállú ruhák. A továbbiakban mutatok pár jó darabot!

                                             

Fodrok

A fodrok kifejezetten trendinek számítanak idén, egy kis csavart visznek a darabokba. Lehetnek a ruha felső részén vagy alul, de akár az egész rucit is beboríthatják. Nekem a második a kedvencem a különleges színek miatt.  

Megkötős

Ha szeretjük a lazaságot és nem akarunk komoly hatást kelteni, válasszunk egy vékony övvel ellátott ruhácskát. Illetve ez a megoldás előnyös lehet a nagy mértekkel rendelkező hölgyeknek is. A bársony pedig szintén az idei trend színekhez tartozik.  

Csipke

A csipke igazi telitalálat, hiszen elegáns de mégis egyszerű. A mentazöld vagy babakék pedig igazi nyári szín, ha erre esik a választásunk biztosan tündökölni fogunk. 

Ha igazán bevállalósak vagyunk, érkezhetünk egy jumpsuitban is, amelyet magassarkúval tehetünk esküvőssé. Bátran játszunk a színekkel és vegyünk fel sárgához pirosat.

 

Weddig for guests

 

Alexander Wang high heeled footwear
129.130 HUF - alexanderwang.com

N 21 man bag
102.195 HUF - net-a-porter.com

Eric Javits beach hat
67.550 HUF - neimanmarcus.com

Wall art
1.315 HUF - amazon.com

 

Weddig for guests

 

Jaeger green blouse
47.195 HUF - jaeger.co.uk

L K Bennett stripe skirt
92.905 HUF - veryexclusive.co.uk

Ballet flat
5.945 HUF - only.com

Rebecca Minkoff handbag purse
34.525 HUF - farfetch.com

Nem csak ruhákat, hanem akár szoknyát vagy felsőt is választhatunk a nagy eseményre. Párosítsunk egy csíkos szoknyát egyszerűbb inggel és máris esküvő kompatibilisek leszünk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr9612467263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Duplaxiii 2017.04.30. 11:31:25

Remek!
Csak hogy én egy egészséges heteroszexuális férfi vagyok, hogyan néznék ki ilyenekben?
Mivel sehol nincs jelezve, hogy kinek írjátok, így vélelmezem, hogy ez egy genderalapú írás.
Tehát nem veszem fel!

újnickreg 2017.05.01. 09:54:01

És mi a helyzet a pirossal?
Elvileg a fehér mellett az is a menyasszony színe, tehát kerülendő.

L-Style 2017.05.01. 11:55:24

@Duplaxiii: Szia! Igen, valóban egy kissé megtévesztő a cím. Viszont azt gondolom, ez a téma inkább a nőket érdekli. Ez a blog pedig kifejezetten nőknek szól.

L-Style 2017.05.01. 11:59:38

@újnickreg: Szia! Gondolom a menyecske ruhára gondolsz. Hát nem tudom azért manapság nem mindig piros. Én a feketét és a fehéret azért írtam mert én mindig ezt hallottam. Úgy, ha még határ eset is, a piros ruha egy vendégen szerintem belefér.

újnickreg 2017.05.01. 13:58:43

Az egy dolog, hogy te mit hallottál - ha rákeresel arra, hogy "milyen ruha illik esküvőre", akkor kb. minden oldalon szerepel együtt a 3 szín: fehér, piros, fekete.
Az amit írtál, hogy nem mindig piros a menyecskeruha, lehet igaz a fehérre is, hiszen ma már nem olyan egyértelmű az sem, hogy a menyasszony fehérben van.
süti beállítások módosítása