L-Style

L-Style

Kiegészítők tavaszra

2017. április 28. - L-Style

Miután átnéztük mit érdemes tartani a tavaszi gardróbunkban, arra gondoltam nézzük meg mi a helyzet a táskák, ékszerek egyéb kiegészítők terén. Reméljük az időjárás sem fog minket tréfálni és már csak a napsütés jön a következő időszakokban. Így lehetőségünk lesz a divatheteken végig vonult napszemüvegek, kalapokat hordani. Ahogy a ruháknál úgy a kiegészítőknél is minden szezonban vannak trendek. Gondoljunk például a rojtokra, egy ideje mindenki rojtos táskát hord. A napszemcsiknél például változik a forma, van hogy a klasszikus Ray Ban, míg máskor a Wayfarer típus a menő. Összegyűjtöttem nektek az idei különlegességeket!

 A szatyor-táska

Azt hiszem ez az a trend, amire mondhatjuk, hogy azért jelent meg, mert a tervezők már nem tudtak mit kitalálni. Elveszett a forma és csak egyszerűen a kezünkbe gyűrhetjük vagy a kezünkben vehetjük őket. A Balenciaga viszonylag sok féle fazont talált ki, amelyek leginkább nagymamáink bevásárló retiküljeire hasonlítanak. Ti hordanátok ilyen táskákat?

Szatén cipellők

Ezek a cipők már inkább hagyományosnak nevezhetők, ami az újdonság, az a fazon. Nagyon divatosak lettek az utóbbi időben az elegáns magassarkú papucsok. Adjunk hozzá egy kis hercegnős, rózsaszín, gyöngyös szatént és már is az idei trendeket képviseljük.

Karikát a fülbe

A kilencvenes évek egyik legnagyobb trendje is visszatért, amely nem más, mint a karika fülbevaló. Én ezt sosem tartottam divatosnak, sőt inkább túl celebesnek. De mivel olyan sokféle variáció létezik, lehet, hogy magamnak is veszek egyet kizárólag ezüstözött színben.

Corset öv

Szintén egy régen divatos holmit gondoltak újra a tervezők. Ehhez a trendhez azonban kicsit messzebbre kell visszamenni az időben. Pontosan nem tudom melyik korban hordtak corset öveket, de számos kosztümös filmben felfedezhetőek voltak. Manapság szegecseket, rojtokat is találhatunk rajtuk mindenféle színben.

 Pop-art a táskákon

A pop-art mintát, akik olvasnak már ismerhetik, hiszen szoktam róla írni. Peter Piloto és más neves tervezők is erőszeretettel használják ezt a rendkívül színes, feltünő mintát. Igazából azért lehet jó vétel, mert a legegyszerűbb hétköznapi szettet is fel tudja dobni. De én híve vagyok a mix and matchnak is, így színes, mintás outfithez is ajánlom.  

Díszes szandálok

Nyárra mindenképpen szükségünk van egy szandálra, ami lehet kényelmes vagy divatos. A kettőt összeegyeztetni nehéz szerintem, mert ami kényelmes, az általában csúnya. Abban az estben, ha bulira keresünk egy megfelelő nyári lábbelit az alábbi szandik tökéletes választásnak bizonyulnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr2512452027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása