L-Style

L-Style

Tavaszi-nyári alapdarabok

2017. április 13. - L-Style

Sebesen érkeznek a meleg évszakok, így itt az ideje újratervezni gardróbunkat. A vastag pulcsikat elrakni, a lenge nyári ruhákat pedig előhalászni a szekrény mélyéről. Minden szezonban bejön valami új trend, néhány éve a crop top aztán idénre ez már leredukálódott egy melltartóra, amiben bátran szaladgálhatunk a tikkasztó hőségben. Való igaz néha annyira melege van az embernek, hogy mást se kíván a teste csak egy falatnyi kis felsőt. Nem árt viszont, ha van néhány alapdarab, amely mindig jó, ha meglapul a szekrényünkben, hogy könnyebbé tegye a változatos vagy éppen állandóan ugyanolyan időjárást. Nézzük most ezeket!

#1 Ballonkabát

Ez inkább az átmeneti időszakra szükséges, amikor a télből haladunk a tavaszba vagy őszből a télbe. Rengeteg féle variácót találunk az üzletekben, ami az anyagot és a színeket illet. Én néhány éve a Promodban próbáltam egy karcsusított fazont, amely a körte alakú lányoknak nagyon jól áll. A vékony anyagból készült darabok hasonlítanak a blézerekhez, csak kicsit hosszabbak így a hűvös nyári estékre mindig jól jönnek.

#2 Virágos midi ruha

A rekkenő hőségben elengedhetetlen egy egyberészes ruha, utazáskor szerintem ez a legkényelmesebb. A mintája pedig feldob akár egy szürke hétfő reggelt is. A designerek között is megunhatatlannak számítanak a virágok. Ami a hosszt illeti a legjobb, ha nem túl rövid és nem is túl hosszú tehát midi. Ha kiegészítőt választunk hozzá az legyen egy színű vagy ha nagyon bevállalósak vagyunk lehet egy teljesen más minta, például leopárd. Szintén számos alkalomra felvehetjük, esti randira vagy hétvégi kerti partihoz is. Akkor is nagyon praktikus viselet, amikor rohanunk, hiszen csak felkapunk hozzá egy szandált, táskát és máris indulhatunk.

#3 Culotte nadrág

Korábban halásznadrágként volt számon tartva, viszont le lett vágva és bővebb fazonúvá vált ezért most már culotte a helyes megnevezés. Nagyszerűen variálható ez a darab is, megállja a helyét az irodában de bulizni is mehetünk benne. Viszont mivel bővebb fazonú én inkább a vékony lányoknak ajánlom, rajtuk áll a legjobban. De ha jó anyagot választunk akár a teltebb alakú nőkön is jól mutathat.

#4 Strapabíró szandál

Megint csak a nagy melegben van szükségünk egy kényelmes szandira, amiben lehet rohanni és nem úgy néz ki mint egy hegymászós sport szandál. Az sem jó ha túl lapos, manapság nagyon divatos ez a teljesen sima talp de nekem egy idő után feltörte a sarkamat. A legjobb ha nem tűsarkú de mégis van hátul egy plusz rész, ami megemeli a talpunkat. Az utóbbi időben lettek nagyon divatosak a papucsok, de én nem tudom elképzelni, hogy egy papucsban szaladgáljak a városban, nekem a papucs otthoni viselet.  

       #4 Napszemüveg            

Elengedhetetlen kellék, amikor tűz a nap, hiszen a szemünknek mindenképpen kell a védelem. Sajnos szemüveges lévén nekem korlátozottak a lehetőségeim, a legjobb lenne egy kontaktlencse. De, akinek nincs szemüveg, rengeteg lehetőség közül választ. Felhívnám a figyelmet a minőségre és a rendes UV-védelemre, nagyon sok olyan darab kapható, ami sima műanyag.

 Számodra mi az alapdarab tavasszal vagy nyáron?

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr6912417403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása