L-Style

L-Style

Házak a Hatalmas Kis Hazugságokban

2017. március 29. - L-Style

Fenomenális az HBO legújabb sorozata, amelyben Reese Winterspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley játssza a főszerepeket. Látszik, hogy nem most kezdték a színészek, annyira bele tudom élni magam a történetbe. Jól hozzák az unatkozó anyukák szerepét. De mint mindig, most is rejtélyes titkok bújnak a tökéletesség látszata alatt. Hiába dúsgazdag mindegyikük, problémákkal teli életet élnek. Én azonban nem a történetre szeretnék fókuszálni, hanem megmutatni a csodálatos házakat, amelyekben játszódnak a jelentek. Mindegyik családnak full luxus otthon adatott meg a tengerparton, saját privát strandolós résszel.

Ed & Madeline

Ők az elején négyen élnek, így hát kell a hely, gyerekszobának, tiniszobának is. A ház két szintes, rengeteg üveg fallal, hatalmas terasszal, ahonnan csodálhatjuk a naplementét. A legtöbb jelent a konyhában játszódik, ami egy tipikus amerikai konyha bár székekkel.

Celeste & Perry

Ez a leglenyűgözőbb mind közül, gondoljunk csak a hatalmas gardróbra. Itt is jelen vannak a nagy terek, és a kevés fal. Igazi tengerparty feelingje van az egésznek egyáltalán nem erőltetve. A gyerekes részt is úgy csinálták meg, hogy modern legyen. Az ikrek pedig iszonyatosan cukik, de hát nem is lehetnek másmilyenek Nicole Kidman és Alexander Skarsgård gyermekei.

Renata & Gordon

Ez a villa az igazi luxus megteremtője. Itt sem hiányozhat a hatalmas terasz, és nappali. Modern bútorokat láthatunk itt is minden mennyiségben.

 Neked melyik a kedvenced?

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr4412383227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása