L-Style

L-Style

Oscar After Party 2017

2017. február 28. - L-Style

A hivatalos vörösszőnyeges Oscar gála után minden évben megrendezik az after partykat, ahol a hírességek megünnepelhetik a kapott díjakat. Első körben arra gondoltam, sokkal lazább itt a viselet, mint magán a gálán, de sajnos tévedtem. Az idei Oscar képeket nézegetve teljesen el voltam borzadva, elképzelni sem tudom miért vesznek fel a sztárok előnytelen ruhákat. Talán az utóbulis öltözékeket némileg kárpótolnak. A legnagyobb party a Vanity Fair magazin háza táján szokott lenni, itt hemzseg a legtöbb sztár. Idén a helyszín a Beverly Hills-i Wallis Annenberg Center for the Performing Arts volt.

Ruth Negga Oscar de la Renta estélyiben jelent meg.

Lily Collins egy glamouros Elie Saab költeményben tette tiszteletét a Los Angeles-ben rendezett bulin. Kiváló variácó a little black dressre. 

Isabelle Hupert megérdemelte volna az Oscart, fantasztikus volt az Elle című filmben. Hát nem tudom, áttetsző piros, Armani az ő korában? Merész....

Brie Larson az egyik kedvenc színésznőm, azt hiszem, hogy már említettem a Short Term 12 című filmet, nézzétek meg. Méregzöld Ralph & Russot viselt, ami sokkal jobb volt a fekete vörösszőnyeges ruhánál.

Kate Bosworth mint mindig, most is lélegzetelállítóan nézett ki. Szintén a zöld színre voksolt, viszont a tervező J. Mendel volt.

Emily Ratajkowski topmodell, nem rég figyeltem fel Instagram oldalára. Egy ezüst Jonathan Simhkaiban mellbedobással csillogott.

Michelle Dockery hófehér Roland Mouretben érkezett. Annyira természetes és gyönyörű ez a nő, akárcsak a Dowtown Abbey-ben.

Rooney Mara ruháját akár mi is megvehetnénk, hiszen a H&M Conscious almárkájától választott.

Dakota Johnson sajnos sem a gálán, sem az after partyn nem tudta megmutatni igazi szépségét még Gucciban sem. Pedig a Bigger Splash című filmben jól játszott és szép is volt.

Emma Roberts szintén a szimpatikus sztárokhoz tartozik, de ez az ezüst Armani zubbony nem éppen egy party dress.

Karlie Kloss a pirosra és a csillogásra szavazott, teljesen mindegy mint vesz fel, hiszen topmodell.

Emma Stone igazán lazára vette a figurát, amiben a Givenchy tervezője segítette. Kicsit talán túl lazára, na de kit érdekel egy Oscar díjjal a kezében.

Diane Kruger mindig is bevállalós volt, így idén egy mini, kékes színű koktélruhában indult bulizni. Nem tudom, ebben a hosszú szalagban nem esik el?

Amy Adams is csilli-villi volt természetesen Tom Fordban. Annyira erős kisugárzása van ennek a nőnek. Hiába nem nyerte el a tetszésem az Éjszakai Ragadozók, még mindig emlékszem a szomorú arckifejezésére.

Úgy tűnik, idén győzedelmeskedett a flitter! Felicity Jones olyan, mintha terhes lenne ebben a sötétkék Erdem-darabban.

Ebben az évben Miranda Kerr hercegnősködött Miu Miuban, mást nem tudok mondani, mint hogy csodásan néz ki.

Kate Hudson sosem tartozott a szemérmes sztárokhoz, így Roberto Cavalliban mutatta meg bájait.

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr2312296983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása