L-Style

L-Style

Golden Globe 2017

2017. január 10. - L-Style

Elindult az új év, megkezdődtek a vörös szőnyeges események is. Már is kiosztottak az Aranyglóbusz - díjakat, amit sokan az Oscar előszobájának tartanak. Több kategóriában is díjazzák nem csak a filmeket, hanem a sorozatokat is. Idén is volt csillogás, villogás, volt, aki jól választott és volt, aki kevésbé. A nyerteseket nézve kisebb - nagyobb meglepetések is történtek. Mindenesetre a La La Land-et mindenképpen nézzétek meg, tényleg olyan cuki, mint ahogy a kritikákban leírják. Most pedig következzenek a lélegzetállító kreációk!

emma-stone9.jpg

Emma Stone mint mindig, most is mesésen fest ebben ebben Valentino Haute Couture darabban. Bár, ahogy szoktam említeni, én ezzel a se színnel nem vagyok kibékülve, de most elnézem.

brie-larson.jpg

Brie Larson rendkívül szimpatikus híresség, az Instagramján is irtó aranyos. A Short Term 12 című filmjét pedig érdemes megnézni. Sokat visel Rodarte költeményeket, most sem volt ez másként. Igazából ez szerintem egy egyszerű, de nagyszerű ruha.

natalie-portman5.jpg

Natalie Portmant alig várom, hogy lássam a Jackie filmben. Hozzá marad hű a ruhaválasztásban is, így ezt a sárga vintage Prada egyberuhát viselte.

amy-adams9.jpg

Amy Adams valahogy mindig hűvös szépségnek öltözik. Ebben a pikkelyesnek tűnő Tom Ford darabban is megközelíthetetlen, de gyönyörű. Kettő filmje is verseng idén, az egyik az Éjjeli ragadozók, ami engem nem nyűgözött le, az Érkezésről viszont még nem tudok nyilatkozni.   

blake-lively4.jpg

Blake Lively nem rejti véka alá bájait, ez az Atelier Versace ruha szépen kihangsúlyozza csípővonalát. Csodásan néz ki kettő gyermek után is.

anna-kendrick.jpg

Anna Kendrick sajnos nem tudja levetkőzni az aranyos lány a szomszédból stílust. Legutóbb a Könyvelő című filmben is hasonló karaktert játszott. Sötétszürke ruhára esett a választása, ami nem előnyös fehérségéhez.

jessica-chastain2.jpg

Jessica Chastain bátran választott, nem szokványos vörös szőnyeges szín ez a világoskék, a flitteres virágok pedig elegánssá teszik a Prada darabot. A pánt megoldás furcsa egy kissé, mintha éppen le akarna esni a vállairól.

reese.jpg

Reese Winterspoon is hozta a szokásos vörös szőnyeges stílusát, ebben a testhez simuló sárga pántnélküli Atelier Versace költeményben. Jól áll neki ez a világos sárga szín, de összességében semmi extra. 

kerry.jpg

Kerry Washington sem rejtegeti testét ebben a virágmintás Dolce & Gabbana ruhában. Különleges darab, jó választás egy ilyen eseményre.

Michelle Williams, mint oly gyakran, most is  Louis Vuitton-t választott az eseményre. Több oldal is a legrosszabbul öltözöttekhez sorolta, amiben van némi igazság. A leesett vállrész alapból furcsa és akkor nem is említettük a világos csipkés mintát....

Jessica Biel szereti megmutatni amije van, már ha lenne mit... A köldökig kivágott Elie Saab kétrészes ruha kissé sokkoló a ráapplikált virágokkal együtt.

Sarah Jessica Parker pedig úgy érezte idén hókirálynőnek kell öltözni, amiben Vera Wang designer volt a segítségére.

Busy Phillips Stella McCartney-ja nagyon passzol az én stílusomhoz, szeretem a hímzett mintát. Viszont csak az uszály teszi nívóssá, alapból nem elég spectacular az ünnepségre.

Szerintem már írtam korábban, hogy imádom a hercegnős rucikat és Lily Collins is így van ezzel. Lenyűgöző ez a Zuhair Murad Couture.

Ha valaki megkérdezi tőlem, milyen az igazi szépség, biztos hogy Riley Keough nevét mondom, annyira gyönyörű ez a nő. Szerepel is egy sorozatban a Girlfriend Experience-ben, ami elég kényes témát dolgoz fel, mindenképpen nézzétek meg. Ja, a ruha egyébként Chanel.

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr1512112313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása