L-Style

L-Style

Ez történt a New York Fashion Weeken

2015. február 25. - L-Style

A díjátadók mellett beindult a divathetek szezonja is. A start az ikonikus városban, New Yorkban volt. Szerintem ez az a város, ahova mindenki szeretne eljutni életében legalább egyszer, ha van olyan, aki nem, jelentkezzen! Ha fiatal tervező vagy és bemutathatsz itt, a legnagyobbak között fognak számon tartani. Az amerikai tervezők mellett ezen az eseményen mindenféle más márka is felvonultatja legújabb kreációit. Mindenhol világsztárok nyüzsögnek, a vakuvillanások száma percenként biztos, hogy eléri a százat. Összeszedtem nektek egy amolyan vegyes válogatást. Nemcsak kollekciókról, hanem más újdonságokról, eseményekről is olvashattok!

 

Tovább

Oscar Red Carpet 2015

Átadták tehát a 2015-ös Oscar-díjakat is, ezzel véget is ért a díjátadószezon. Már elkezdtem nézni a filmeket, de meg kell, hogy mondjam eddig csalódás volt az összes. Nézhetetlenek ezek a filmek, de komolyan. Miért jó az, ha egy zenész véresre dobolja az ujjait? Mi a jó abban, ha mindenki őrült a Brodwayen? Előbbi a Whiplash, utóbbi pedig a Birdman című filmben figyelhető meg. Julianne Moore alakítására vagyok még kíváncsi, ő eddig is kiváló munkát végzett. Maradjunk inkább a vörősszőnyegnél, és a csodálatosabbnál csodálatosabb ruhakölteményeknél. Idén igazán kitett magáért mindenki.

Sajnos idén a kedvenceim nem vettek részt a gálán. Se Sandra Bullock, se Anne Hathaway. Itt van nekünk viszont Sienna Miller. Mindig is kiváló stílusáról híres celebnőnk egy sötétkék Oscar de la Renta-darabot választott. Elegáns, de mégis van benne egy kis lazaság.

Tovább

Inspiráló Nők: Sophia Amoruso

Akik otthon vannak az internetes vásárlásban, biztosan ismerik a Nasty Gal oldalt. Vagányabbnál vagányabb cuccokat lehet náluk rendelni, persze nem olcsón. Olyan nőknek árulják termékeiket, akik divatközpontúak, nyitottak és valami különlegesre vágynak. Mára már több, mint hatvan országba szállítanak, saját ruhamárkával és magazinnal is rendelkeznek. A céget Sophia Amoruso alapította, aki 2006-ban kezdte egy vintageholmikat áruló eBay-üzlettel.  A 2012-es évben már 128 millió dollár volt a bevételük, amivel elnyerték az egyik legnagyobb bevételű online kiskereskedés címet a Forbes magazintól az USA-ban. Nézzük meg, hogyan ért el ekkora sikert Sophia!

Tovább

Zara Home 2015 tavasz-nyár

Ha jól tudom itthon is megnyitotta a spanyol fast fashion lánc első lakberendezési üzletét. Ha végigböngészitek legújabb kollekciójukat, ti is örülni fogtok ennek. Csodálatos enteriőrképeket sikerült létrehozniuk, azonnal magamévá tenném az összes párnát, tányért, vázát. Rendkívül változatos stílusúak a darabok, a nők és a férfiak is találhatnak benne hasznos holmikat. Ilyenek például a virágos cuccok vagy a pasiknak a kék hajós darabok. Könnyedén luxusoázissá változtathatod otthonod a mécsesekkel vagy a vázákkal. Fürdőszobai kiegészítőktől kezdve egészen az ágytakaróig, mindent megtalálhattok a gyűjteményben. A néha már unalmassá váló Ikea darabok után, tiszta felüdülés a Zara Home. Ja és természetesen van gyerekkollekció is, kisfiúknak és kislányoknak is, hát mondanom sem kell übercuki az is. Készüljetek a képáradatra!

Tovább

Grammy Red Carpet 2015

A díjátadó szezon tovább pörög, ma hajnalban adták át a Grammy-díjakat. Mindenféle stílusból győztes kiáltanak ki, legyen az pop, r'n'b, vagy hip-hop. Olyan ez a díj, mint a filmeseknek az Oscar. Itt is egy amerikai szervezet dönt a győztesekről évről évre. Szerintem nagyon különleges maga a díj is, ami egy gramofon szobrocska. Itt aztán nem fogják vissza magukat a sztárok, mindenféle extrém ruhának lehetünk tanúi. Nézzük az idei felhozatalt!

Gwen Stefani egy különleges felsőrésszel ellátott Atelier Versace-overalt választott, klasszik feketében. Szerintem bevállalós! 

Tovább

Felfaltuk Amerikát a Kertész utcában

Imádok enni, új konyhákat felfedezni, új helyekre beülni. Az utóbbi években igazi burgerforradalom zajlott le Budapesten, erősítve a streetfood-lázt. Egymás hegyén-hátán nyíltak a burgeres helyek. Kezdetben inkább Pesten volt a gócpont, mostanában viszont Buda is kezd felzárkózni. Szerintem a hamburger az az étel, amit kevesen utasítanak vissza. Jól elkészíteni viszont nem könnyű. Emlékszem, gyerekkoromban sokszor vettünk fagyasztott hambipogácsákat, majd jól megtömtük a zsemlénket zöldségekkel, kecsappal és ettünk. Most profibb keretek között ettünk burgereket.

11012286_961006363910938_2024273587_n.jpg

Tovább

Nyolc tipp ahhoz, hogy ez az év más legyen

Azt a célt tűzted ki az új évre, hogy sokkal produktívabb leszel és hogy az eddig tologatott céljaidat is eléred? Szeretnéd, ha ez az év más lenne?  Szakmailag akarsz sikeresebbé válni? Ezeket a legkönnyebben úgy érheted el, ha egyszerű, napi szokásaidat változtatod meg. Sosem gondoltad volna, de az apró dolgok megváltoztatása járhat a legnagyobb sikerrel. Ahhoz, hogy sikeresebb legyél a hétköznapokban, először a legkisebb dolgaidon kell változtatnod. Nem kell hegyeket megmozgatni, de fontos, hogy tényleg akard. Most mutatok nyolc trükköt, ami segíthet céljaid elérésében.

Tovább

Filmek a Sundance Fesztiválról

A filmfesztivál pont máig tart az amerikai Park City-ben. Mondhatjuk, hogy a Cannes-i szemle után ez a legnagyobb független filmfesztivál. Az alapító Robert Redford, ami engem nagyon meglepett. Ő hozta létre még 1981-ben a Sundance Alapítványt. Támogatni szeretnék a kezdő filmeseket, hogy könnyebben érvényesülhessenek a filmbizniszben. Nem csak amerikai, hanem nemzetközi rövidfilmeket is vetítenek. Illetve versenyen kívül is nézhetünk független műveket. Nincs olyan nagy puccparádé, mint a Cannes-i fesztiválon, de azért itt is megjelennek nagy nevek. Az idei felhozatalból választottam ki nektek három filmet!

Tovább
süti beállítások módosítása