L-Style

L-Style

Ez történt a New York Fashion Weeken

2015. február 25. - L-Style

A díjátadók mellett beindult a divathetek szezonja is. A start az ikonikus városban, New Yorkban volt. Szerintem ez az a város, ahova mindenki szeretne eljutni életében legalább egyszer, ha van olyan, aki nem, jelentkezzen! Ha fiatal tervező vagy és bemutathatsz itt, a legnagyobbak között fognak számon tartani. Az amerikai tervezők mellett ezen az eseményen mindenféle más márka is felvonultatja legújabb kreációit. Mindenhol világsztárok nyüzsögnek, a vakuvillanások száma percenként biztos, hogy eléri a százat. Összeszedtem nektek egy amolyan vegyes válogatást. Nemcsak kollekciókról, hanem más újdonságokról, eseményekről is olvashattok!

 

Néhány modell saját magának készítette el kifutós frizuráját

Természetesen egy kis utánaolvasás után kiderült, hogy a modellek nem önszántukból vetemedtek ilyesmire. A tervező a Misha Nonoo show-n szerette volna, ha a modellek haja olyan lenne, mintha saját maguknak készítették volna el. Ez pedig a legegyszerűbben úgy kivitelezhető, ha valóban meg is történik a dolog. Szerencsére egyszerű feladatuk volt a lányoknak, csak lófarokba kellett fogniuk hosszú hajukat és beletűzni néhány hullámcsatot.

 Mozgássérültek a kifutón

A kezdeményezés az FTL Moda’s márka ötlete volt, amelynek designere Antonio Urzi. Támogatójuk, a Fondazione Vertical egy olasz kutatóalapítvány, akik a gerincvelősérültekkel foglalkoznak. Az egyik résztvevő azt mondta, hogy csodálatos érzés volt végigmenni a kifutón, amivel szerette volna megmutatni, hogy a betegség nem szükséges, hogy visszatartson. Mindenki örült, hogy létrejöhetett ez a különleges esemény, hiszen a divathetek nem a sokszínűségükről és elfogadásukról ismertek.

Naomi Campbell az ebola ellen

A kilencvenes évek szupermodellje, Naomi Campbell rendezett egy show-t a Fashion For Relief keretein belül, ahova meghívta híres barátait is. Az esemény célja az volt, hogy felhívja az alapítványok figyelmét és pénzt is gyűjtsön ennek a halálos vírusnak a leküzdéséhez. A sztárok, mint például Kelly Osbourne, Rosario Dawson, Michelle Rodriguez és Mary J. Blige világhírű designerek által adományozott kreációkat viseltek. A Fashion For Relief-t egyébként 2005-ben találták ki, hogy anyagilag segítse a Katrina hurrikán áldozatait.

Kanye West Adidas Originals kollekciója

Talán a legnagyobb celebsereget ezen a prezentáción figyelhettük meg. Az első sorban ült az asszonyka, Kim Kardashian, mellette Beyoncé, Anna Wintour, Jay-Z és P.Diddy. Kanye legnagyobb álma egyébként a Gap kreatív igazgatói posztja. Az Adidas ugye egy sportmárka, így Kanye darabjaira is a sportosság, lazaság, letisztultság volt a jellemző. Azt mondta Kanye, hogy ezzel a kollekcióval azt a problémát szerette volna megoldani, amivel ő, felesége és barátai is találkoznak. Minél egyszerűbben és természetesebben szeretnének öltözködni. Ez pedig Kanye szerint azzal jár, hogy harisnyaszerű anyagba borítjuk egész testünket és úgy járkálunk az utcán, mintha edzeni mennék.

A Beckham-család

Ők az elmaradhatatlan szereplői a New York Fashion Weeknek. Iszonyatosan cukik, ahogy a gyerekek együtt szelfiznek Bechkam apukával Victoria bemutatója előtt. Mellettük ki más is foglalhatna helyet, mint Anna Wintour. Vic kollekciója idén is hozta a várt stílust, a kifinomult üzletasszonyok must-have darabjait láthattuk tőle. Nagy hangsúlyt fektetett a kötött darabokra, végre nem fogunk szétfagyni télen és még stílusosak is leszünk!

Karlie Kloss fején egy GoPro kamera

Ügyes pr-osok kitalálták, hogy kövessük végig a modellt a divathéten egy egészen különleges szemszögből. Az ötletgazda az amerikai Vogue magazin volt. Gondolom, meg akarták lovagolni a a Karlie Kloss-őrületet. Rengeteg rajongója van a modellnek, akik mindent megadnának azért, hogy láthassák életének egy napját. Illetve exkluzív betekintést nyerhetünk a divathét kulisszái mögé.

Szerinted melyik a legérdekesebb történés?

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr167216869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása