L-Style

L-Style

Lisa Eldrige, a beauty-guru

2015. január 19. - L-Style

Lisa a szépségipar legelismertebb sminkmestereihez tartozik. A legnagyobb luxusmárkákkal dolgozik, híresebbnél híresebb sztárokat sminkel mind a vörösszőnyegre, mind pedig magazinok különféle reklámkampányok számára. Youtube-csatornájának népszerűsége töretlen. Nemrégiben a Lancome szerződtette le mint kreatív igazgató. Most elárulja, milyen termékeket használ nap mint nap saját bőrére.


Új-Zélandon és Liverpoolban töltötte gyermekkorát. Természetesen ő is édesanyjától örökölte a beauty-világ iránti rajongását. Már pici korában eldöntötte, hogy ő bizony sminkeléssel fog foglalkozni, imádott arcokat rajzolni. Londonban találta meg a számára megfelelő ügynökséget, ahol foglalkoztak fotózásokra való sminkeléssel. A következő állomás Párizs volt, majd New York következett. Rengeteget utazott, ami a családalapítással nem volt összeegyeztethető, így visszatért Londonba, ahol férjével és két fiával él. Gyűjti az egyedi vintage sminkeket és a limitált szériás darabokat is. Egyik kedvence ezek közül a Shu Uemura által készített Viktor & Rolf szempillaspirál.  

ok.jpg 

ok2.jpg

 

A tökéletes sminkhez elengedhetetlen a megfelelő alap, arcunk előkészítse a sminkhez. A legjobb porpúder szerinte, Napoleon Perdis Rock On! Mattifying Mineral Primer Powder. Ha jobban kedveled a BB krémeket, válassz a Sephora kínálatából. A korrektor pedig mindenkinek jól jön, legyen szó pattanásokról vagy szemkarikák eltüntetéséről. Fontos, hogy az arctípusunknak megfelelő színt válasszuk. Ha gyönyörű ívelt szempillákat szeretnék, Lisa szerint mindenképpen ruházz be egy jó szempillagöndörítő eszközbe, mondjuk ebbe. Kedvenc körömlakkja a Rouge Noir a Chaneltől. Szempillaspirálok közül pedig egy japán márkát kedvel, a DHC-t. A termék, ami nélkül nem indul el sehova, az a  Laura Mercier  korrektor. 

Kedvező áron, itt tudtok megvásárolni olyan termékeket, amelyek itthon nem kaphatók.

Te ismered Lisa Eldrige-t?

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr917080327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása