L-Style

L-Style

Emmy Red Carpet 2014

2014. augusztus 26. - L-Style

Lassan vége az uborkaszezonnak, és beindul az élet minden téren. Ennek egyik legnagyobb vörös szőnyeges eseménye az Emmy-díjátadó, amikor a legjobb amerikai sorozatokat díjazzák. A blog történetében innen még nem mutattam be ruhákat, de itt az ideje, hiszen itt is kitesznek magukért a sztárok, és a sorozatok sem állnak tőlem távol. 

hbz-emmys-2014-allison-williams-giambattista valli couture.jpg

Mint mindig, a kedvenceimmel kezdem! A Girls egyik sztárja, Allison Williams soha sem hibázik; nehéz is lenne, vékony alakján minden jól áll. Most egy Giambattista Valli Couture-t választott.

hbz-emmys-2014-Michelle-Dockery-lg.jpg

Következő csodánk Michelle Dockery, a Downton Abbey színésznője. A színei miatt tetszik ez a különleges hajtásos, Rosie Assoulin-darab.

hbz-emmys-2014-julia-roberts-61837233elie saab.jpg

Julia Roberts igazán bevállalós volt ezzel a mini Elie Saab-rucival!  A kövek olyanok, mintha buborékok lennének.

lena.jpg

Úgy tűnik, a Girls lányok szeretik a Valli-tervezte csodálatos couture darabokat, mert Lena is tőle választotta ezt a cukorkás tüllös szoknya-ing kombinációt.

hbz-emmys-2014-kate-mara-j.mendel.jpg

Kate Mara, mint ahogy már említettem, irtó cuki és a ruhaválasztással sem szokott mellélőni. Ezúttal egy J.Mendelben pompázott.

hbz-emmys-2014-swap-03-january-jones-prabal gurung.jpg

Ez a hatalmas, elöl rövid, hátul hosszabb szoknyájú ruha már feltűnt egy-két eseményen. Ezúttal January Jones választotta Prabal Gurungtól.

hbz-emmys-2014-Sarah-Paulson-armani privé.jpg

Én szeretem azokat a sztárokat, akik nem a biztosra mennek és bevállalnak egy különleges költeményt. Most Sarah Paulson tett így ebben a tüllös Armani Privében.

lousie ro monique lhullier.jpg

Louise Roe, az MTV ismert műsorvezetője szintén egy egyedi dresszt választott Monique Lhulliertől. A színek bejönnek, viszont az oldalsó hajtás furcsa...

hbz-emmys-2014-Anna-Chlumsky-zac posen.jpg

A fehér, mint mindig, most is előjött, Anna Chlumsky egy viszonylag egyszerűbb Zac Posen-estélyit húzott.

hbz-emmys-2014-Julianna-Margulies-narcisco rodriguez.jpg

Julianna Marguliesról nekem még mindig a Vészhelyzet jut eszembe. Egy Narcisco Rodriguez-egyberuhára voksolt, ami a mellrésznél előnytelen, lehet egy push-up melltartó jót tett volna.

hbz-emmys-2014-christina-hendricks-marchesa.jpg

A teltkarcsú testalkat képviselője, Christina Hendricks Marchesa-költeménye annyira nem áll jól az alakján, más fazon jobban kiemelte volna vonalait.

hbz-emmys-2014-Kate-McKinnon-j.mendel.jpg

Kate McKinnon egy fekete J.Mendelben jelent meg, ami egyszerű, de a felső része tetszik.

hbz-emmys-2014-kate-walsh stephane roland.jpg

A sárga is mindig előkerül a vörös szőnyegen, ezúttal Kate Walsh vállalta be ezt a Stephane Roland tervezte peplumos, uszályos ruhát.

hbz-emmys-2014-claire-danes-givenchy.jpg

Claire Danes is a pirosra szavazott, de rettenetesen áll rajta ez a Givenchy. Egy kicsit mintha bő lenne rá, egyáltalán nem emeli ki alakját, és az az öv is teljesen felesleges.

hbz-emmys-2014-Kiernan-Shipka-antonio berardi.jpg

Kiernan Shipka egyik kedvenc tervezőmtől, Antonio Berarditól választott egy díszített ezüst midirucit, amit nagyon jól tett.

Melissa McCarthy in custom Marchesa.jpg

Melissa McCarthyt még a Szívek szállodájából ismerem. Alakjára nem könnyű megfelelő darabot választani, hiába a fekete, ez a Marchesa nem tetszik rajta.

hbz-emmys-2014-Julia-Louis-Dreyfus-carolina herrera.jpg

Julia Louis-Dreyfus nem tűnik fiatalanak, viszont az alakja kiváló, és a Carolina Herrera-tervezte estélyinek színe is bejövős.

hbz-emmys-2014-kerry-washington-37444601-prada.jpg

Kerry Washingtonnak tavaly még nagy hassal kellet teljesítenie, ami egész jól sikerült neki. Idén viszont már bármilyen darabot választhatott, ami ismét jól sikerült, narancssárga, csillogó szegélyekkel kirakott Pradaval.

hbz-emmys-2014-natasha-lyonne-opening ceremony.jpg

Natasha Lyonne Opening Ceremonyja bármelyik fast fashion üzletben beszerezhető, így nem hiszem, hogy megfelelő választás volt.

hbz-emmys-2014-kristen-wiig-vera wanf.jpg

Kristen Wiig hófehér Vera Wang-egyberészese egy nyári kerti partiba jó lett volna, de nem egy díjátadóra.

hbz-emmys-2014-mindy-kaling-kenzo.jpg

Megint egy piroskás darab! Mindy Kaling ezüs csíkkal feldobott Kenzóban vonult be, ami vonalait is szépen kiemeli. 

hbz-emmys-2014-taylor-schilling-zuhair murad.jpg

Taylor Schilling csillogó seszínű Zuhair Muradja a tavalyi gálákon nagyon népszerű volt, de úgy tűnik, ő erre az évre is áthozta ezt a stílust. 

Kaley Cuoco-Sweeting in Monique Lhuillier..jpg

Még egy piros-rózsaszín páros, Kaley Cuoco prezentálásában Monique Lhuillier tervezőtől. Merész párosítás, de nálam nyerő.  

Taissa Farmiga in Honor.jpg

Végül jöjjön Taissa Farmiga kétféle mintájú Honorban. Az alsó része csodálatos.

Neked ki a kedvenced?

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr466636997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása