L-Style

L-Style

Trend körkép, a tavaszi-nyári szezonra

2013. március 31. - L-Style

Április eleje révén, itt az ideje, hogy tisztában legyünk az idei tavaszi-nyári trendekkel. A legnagyobb designerek kifutóiról szemezgettem és állítottam nektek össze ezt a bejegyzést, amelyben azokat a meghatározó elemeket láthatjátok, amik a tavaszi-nyári ruháinkon fognak megjelenni. Katt tovább! 

-1.jpg

#1 Áttetsző részek még mindig

 

Igen, ezt már ez előző szezonban is felfedezhettük, a tervezők továbbra is szeretik egy kevés áttetsző anyaggal megbontani a ruha egységét. Felsőm, szoknyán, ruhán is láthatunk kikandikáló bőröket.

kész.jpg

kész 2.jpg

#2 Óriás fodrok

 

Nincs új a Nap alatt, és ez a divatra is igaz. Mindig, minden visszatér a divat körforgásába. Ezek a hullámok, fodrok, valamennyire hasonlítanak a tavalyi nagy peplum őrületre, amiről kijelenthetem, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem, nem áll jól a pocakkal rendelkező lányoknak. De idén ezek a fodrok átvándoroltak a ruhákra is és a nyak köré.

új.jpg

kész 2_1.jpg

#3 Minta mintával

 

Ez az új kedvencem!! Mindig is imádtam a különböző minták keverését, és most a tervezők is így voltak ezzel! Jöhet a csíkos a pöttyössel, a kockás a virágossal, mindent összerakhattok, amihez csak kedvetek van. 

kész_2.jpg

KÉSZ 2.jpg

#4 Térd alatti hosszúság

 

Jó kislányok lettünk és nem mutogatjuk a lábunkat, hanem csak a vádlinkat hangsúlyozzuk! Minden designernél megfigyelhettük, a térdet verdeső ruhákat és szoknyákat. Lányok, futásra és vádli erősítésre fel!

kész_3.jpg

ok1.jpg

#5 Ázsia look

 

Az ázsia look különleges mert megfigyelhetjük bennük a tradicionális Ázsia országaira jellemző öltözékeket. Az origamiszerű hajtások a ruhákon, a kimonóra hasonlító, lenge kabátkák mind-mind ezt a lookot tükrözik. A színesség, és a fekete is megjelennek a színpalettán.  

uj3.jpg

jó.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr775171728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása